Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matcherna i mars spikade: två matchdatum ändrade

Mars månads tevematcher har nu valts ut av de brittiska tv-bolagen. För Uniteds del betyder det att två matcher byter datum från det preliminära schemat. 

Mars månad inleds med ett bortamöte mot Everton redan under månadens första dag, den ligger kvar på söndagen med starttid 15:00, och kommer sändas på teve. En liten, liten notering är att om United lyckas vända mot Manchester City i Ligacupen kommer det spelas final den här helgen och det här mötet flyttas.

Det mötet följs upp med ett hemmaderby mot Manchester City. Ett möte som preliminärt var satt till lördagen 7:e mars, men är nu flyttat till söndag den 8:e mars, starttid 17:30. Naturligtvis sänds den på teve. Även matchen borta mot Tottenham helgen efter har flyttats till söndagen med starttid 17:30 och sänds också på teve.

Månadens sista Premier League möte ligger kvar på lördagen 21:e mars klockan 16:00. Om något utav lagen fortfarande tar sig till FA-Cupens kvartsfinal kommer det här mötet att flyttas, eller om United fortfarande är kvar i Europa League.

I slutet av månaden ligger nästa landslagsuppehåll och därför är det inga fler matcher i Premier League den månaden.

Uniteds Premier League matcher i mars

  • Söndag 1 mars, 15:00: Everton (B) Flyttas om United går till Ligacup-final.
  • Söndag 8 mars, 17:30: Manchester City (H)
  • Söndag 15 mars, 17:30: Tottenham (B)
  • Lördag 21 mars, 16:00: Sheffield U (H) Flyttas om något utav lagen går till FA-Cupens kvartsfinal, eller om United går vidare i Europa League. 
Spelschemat i sin helhet