Henrique och Allegri; Damernas ekonomi; Grattis Sergio

Imorgon är det dubbla matcher för Manchester United, först damerna vid 13.30 vilket följs av herrarna vid 15.00. Sent på lördagskvällen före match går vi igenom de senaste nyheterna kring klubben för att kunna ta oss an matcherna imorgon utan bagage.

Henrique och Allegri

I en nyhet från franska L’Equipe (här återgiven av Get French Football News), som egentligen handlar om Thomas Tuchels position i Paris Saint-Germain, skrivs att fransmännens sportchef Leonardo är i kontakt med Massimiliano Allegri om att ta över till sommaren efter sin snart ett år långa paus från fotbollen.

Enligt L’Equipe skall Allegri dock även vara av intresse för Antero Henrique, som sägs ha förhandlat om positionen som ”Head of Football” (vi kallar det sportchef på svenska) i United under de senaste veckorna. Skulle Henrique erbjudas rollen i United skall han alltså vilja ta in Allegri som tränare. Det skall påpekas att det är lösa rykten, ännu finns inget konkret på bordet vad det verkar som. Men Ole Gunnar Solskjaers roll skall alltså eventuellt vara hotad efter bara ett år på posten om Henrique kommer in i United.

Siffror för damerna

BBC:s Simon Stone har publicerat en tweet gällande damernas ekonomi. Enligt uppgifterna skall de ha dragit in 127.000 pund på matcherna, och i och med detta gått back 232.000 pund.

För att jämföra storleken på pengarna så sägs David de Geas veckolön ligga på runt 300.000 pund sedan hans senaste kontraktsförlängning. Trots att damerna alltså hittills inte gått runt är det alltså ingenting som påverkar Manchester Uniteds nämnvärt.

Grattis Sergio

Slutligen önskar vi Sergio Romero ett stort grattis på hans 33 födelsedag.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS