Vecka 8 inleddes på tråkigast möjliga sätt, då det offentliggjordes att Harry Gregg avled söndag den 16 februari. Spelmässigt var det en tämligen bra vecka, och den avslutades på bästa möjliga sett för Manchester United, med segrar för både herr- och damlaget. För damerna väntar nu långledigt, medan herrarna går in i ytterligare en viktig vecka med matcher mot Club Brugge och Everton.

Här har ni veckan som gick och en titt på veckan som kommer.

Herrmatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

PL: Chelsea – Manchester United 0-2

Manchester United tog en tung 2-0 vinst borta mot Chelsea efter mål från Anthony Martial och Harry Maguire.

EL: Club Brugge – Manchester United 1-1

Manchester United åkte till Brygge och fick med sig 1-1 i det första mötet av Europa Leagues sextondelsfinal. Det var ingen välspelad match från något av lagen, något som symboliserades av att båda målen kom till efter enorma misstag. Ändå får United lämna Belgien tämligen nöjda, flera spelare kunde vilas och Club Brugge måste göra mål på Old Trafford om en vecka.

PL: Manchester United – Watford 3-0

Efter en trevande start av matchen kunde Manchester United till sist triumfera med en 3-0-seger mot Watford på Old Trafford. Stor segerorganisatör blev Bruno Fernandes med ett mål och en framspelning.

Dammatcher

WSL: Everton – Manchester United 2-3

United dominerade den första halvleken, och gick tack vare Leah Galton till halvtidspaus med 2-0. En bit in i andra halvlek såg Ella Toone ut att ha avgjort tillställningen, men reduceringar av Danielle Turner och Lucy Graham gjorde slutet av matchen spännande. United höll dock undan och tog med sig de tre poängen hem till Manchester.

Matchrapport.

Ungdomsmatcher

U23 (träningsmatch): Club Brugge – Manchester United 0-2

Uniteds reserver spelade träningsmatch mot Club Brugge och det blev en 2-0-seger. Tahith Chong och James Garner gjorde målen i en match som spelades bakom stängda dörrar.

U18: Manchester United – Derby 1-2

Manchester Uniteds juniorer förlorade idag med 2-1 mot Derby i juniorligan. Charlie Wellens blev Uniteds målskytt.