Muss-podden special: #34 Adam med Josef Dotevall

I veckans specialavsnitt gästas vi att Everton-supportern Josef Dotevall.
Vi snackar om mötet som väntar mellan lagen, om olika spelare som huserat i de båda klubbarna, vad United saknar för att ta nästa kliv och så avslutar vi med att ta ut en så dålig kombinerad elva som möjligt.
Trevlig lyssning!

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS