Resultat U18: Everton – Manchester United 2-3

Manchester Uniteds juniorer har under kvällen befunnit sig i Liverpool för att möta stadens blå lag i form av Everton. Det blev en svängig tillställning, inte minst i andra halvlek, som United till slut gick vinnande ur efter två mål av Ayodeji Sotona och ett svenskmål.

En knapp halvtimme, så länge skulle det dröja innan ledningsmålet för de rödklädda skulle komma då Ayodeji Sotona bröstade in ett mål efter förarbete av Hannibal Mejbri och Bjorn Hardley.

I andra halvlek svängde det desto mer, då Everton först kvitterade ett par minuter in. Därefter var det Uniteds tur igen, denna gång genom kvällens svenska bidrag, Anthony Elanga, att skriva in sig i målprotokollet. Detta följdes sedan upp av att Sotona prickade in en straff till 3-1, men bara ett par minuter senare ordnade Everton fram en reducering.

Några fler mål blev det inte, utan United kunde hålla undan och plocka med sig tre poäng hem till Manchester.

Mer matchdiskussion i kommande ungdomskoll.

Everton – Manchester United 2-3 (0-1)