Muss-podden special: #37 Adam med Frida Fagerlund

I veckans avsnitt gästas vi av Sportbladets Frida Fagerlund.
Vi pratar bland annat om hur det är att följa Premier League och United på plats i England, varför United är den överlägset mest stängda klubben för media och vad som bör göras om säsongen inte kan spelas klart.
Vi tar oss även igenom ett större gäng lyssnarfrågor.
Trevlig lyssning!

Muss-podden finns på Itunes, Spotify, Soundcloud och på alla andra ställen där du hittar poddar! Feedback och lyssnarfrågor på podden@muss.se. Du kan även komma i kontakt med Muss-podden på Facebook och Twitter.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS