Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United får kämpa om man vill behålla Ighalo; Rabiot intresserar United?

Det blev ett väldigt kort nyhetssvep där det bara fanns två nyheter utav någon form av värde. Det verkar som att United får allt svårare att behålla Ighalo om Premier League återstartas. Och Adrien Rabiot sägs vara i tidiga samtal med Manchester United om en övergång. 

United får kämpa om man vill behålla Ighalo

Enligt Sky Sports förväntar sig Shanghai Shenhua att Odion Ighalo återvänder till klubben i god tid inför den kinesiska ligans återstart i början av juli. Nigerianens lånekontrakt med Manchester United går ut vid månadsskiftet maj/juni, men United vill förlänga lånekontraktet fram till dess att Premier League säsongen kan slutföras.

Men TV-kanalen menar att Shanghai Shenhua som ska ha gett Ighalo ett kontraktsförslag värt 400 000 pund i veckan bara kommer låta nigerianen spela vidare i United om de köper loss honom för 20 miljoner pund.

Om inte United köper loss honom menar Sky Sports också att Newcastle, som kommer satsa hårt med de nya förmodade ägarna, att de vill köpa loss Ighalo i sommar.

Och som någon form av svar på det(?) har United under dagen lagt upp två stycken tweets som handlar om Ighalo.

Rabiot intresserar United?

Adrien Rabiot lämnade förra sommaren Paris SG och gick till Juventus. Hos den italienska giganten har Rabiot haft det svårt att få speltid och han ska nu vilja lämna klubben redan efter en säsong. Enligt La Gazzetta Dello Sport, där vi får hjälp med översättningen från Football-Italia ska Rabiot vilja gå till Manchester United – eller Everton.

Adrien Rabiots mamma, tillika agent ska vara i ”tidiga samtal” med både United och Everton.

Det här är ett rykte som för tillfället inte verkar speciellt hett.