Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Officiellt: Uniteds tre första matcher bekräftade

Det har ryktats ett tag om när de olika matcherna under Premier Leagues omstart ska spelas. Nu är det till sist bekräftat – och United inleder mot Tottenham på bortaplan på midsommarafton. De två andra bekräftade matcherna är mot Sheffield United och Brighton.

Att United härnäst skulle möta Tottenham på Tottenham Hotspur Stadium för första gången var givetvis väntat. Det har även ryktats om att den matchen skulle planeras till den 19 juni, alltså midsommarafton, vilket nu har bekräftats. Matchstarten är satt till 21.15, svensk tid.

Den andra matchen blir mot Sheffield United på Old Trafford. Tidigare har det spekulerats i att den möjligtvis skulle behöva spelas på en neutral plan efter att polisen uttryckt en osäkerhet kring mötet. Detta ska nu inte ha blivit fallet då matchen officiellt är planerad att spelas på Old Trafford den 24 juni klockan 19.00.

Den sista bekräftade matchen är den mot Brighton på bortaplan. Den är bekräftad till att spelas den 30 juni klockan 21.15.

I övrigt sparkar ligan igång med två hängmatcher. Först ut är Aston Villa–Sheffield United den 17 juni, klockan 19.00. Samma dag, klockan 21.15, tar sig Manchester City an Arsenal. Hela det bekräftade spelschemat kan ni ta del av här på Premier Leagues hemsida.

Spelschemat i sin helhet