Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Officiellt: Nytt kontrakt för Kirsty Hanson

Manchester United meddelar på midsommarafton att ytterforwarden Kirsty Hanson har signerat ett nytt kontrakt med klubben. Det nya kontraktet gäller över säsongen 2020/21 med option på ytterligare ett år.

Hanson, 22 år gammal, har varit på gränsen till ordinarie under sina två säsonger i United. Totalt har hon bidragit med 8 mål på 42 matcher som Unitedspelare.

Kirsty Hanson säger:

Det är väldigt roligt att skriva på ett nytt kontrakt och att fortsätta min utveckling i Manchester United. Det har varit en dröm att komma tillbaka till klubben där allting började för mig och jag njuter verkligen av tiden här. Vi har en sådan fantastisk grupp av hårt arbetande spelare som alla vill det bästa för varandra och det inspirerar mig varje dag. Jag är fortfarande ung och jag vet att jag kan utvecklas ytterligare med tränarstabens hjälp, så jag ser verkligen fram emot nästa säsong. Jag vill bara vara ute  på planen och spela spelet jag älskar.

Casey Stoney säger:

Kirsty är en fantastisk talang som har bidragit så mycket till laget under de två senaste åren. Hon jobbar extremt hårt och förbättras konstant; att hon blev uppkallad till det skotska a-landslaget vittnar om det arbete hon gör varje dag här i United. Som en ung spelare vet jag också att det finns mycket mer att hämta från henne och jag ser fram emot att se henne fortsätta utvecklas på och utanför planen.