Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Smalling närmar sig flytt; Costa ett alternativ; Sancho kan begära övergång

I dagens nyhetssvep får ni möjlighet att läsa om Manchester Uniteds rapporterade intresse i Douglas Costa. Vi klämmer givetvis in lite Jadon Sancho och dessutom ryktas Chris Smalling vara allt närmre en flytt till sydligare breddgrader.

Vi avslutar med att rapportera om damlagets senaste försäsongsvinst.

Smalling närmar sig flytt?

Angelo Mangiante, på italienska Sky Sports, skriver att Roma nu väntas få en ny ägare. Samtidigt hävdar han att detta lär efterföljas av att klubben lägger ett bud på Uniteds Chris Smalling, som ju var utlånad till just Roma under den nyss avslutade säsongen.

United sägs vilja ha 2o miljoner euro plus 5 miljoner i så kallade add ons (bonusar). Något som den nya ägaren, enligt Mangiante, ska vara redo att höja budet till.

United ”intresserade” av Costa

Det är Vince Tacchi, som jobbar i Di Marzio-teamet, som menar att Manchester United ska vara intresserade av Juventus Douglas Costa. Den snart 30-åriga yttermittfältaren ska vara en av de spelarna som Turin-klubben vill göra sig av med under det pågående transferfönstret.

Brassen, som har stått för 10 mål på 101 matcher för Juventus, har även tidigare kopplats samman med United som ett alternativ till Dortmunds Jadon Sancho.

https://twitter.com/vincetacchi/status/1295064715819995142?s=21

Sancho kan begära flytt – om United lägger bud

När vi ändå nämnde Jadon Sancho precis… Sky Sports journalist, Kaveh Solhekol, skriver i en av sina samlingsartiklar gällande det senaste i transferväg att Jadon Sancho kan tänkas begära en flytt till United. Det finns dock, som alltid, ett ”men”. United måste först lägga ett ”realistiskt bud” som åtminstone är nära att matcha Dortmunds prissättning på 108 miljoner pund.

Embed from Getty Images

Ny försäsongsvinst för damerna

Damlaget träningsmatchade mot Blackburn under måndagen. Segersiffrorna, som inte skrivits ut från klubbens håll (extremt märkligt och oseriöst enligt undertecknad), ryktas ha landat på 6-0.