Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Harry Maguire arresterad på Mykonos

Embed from Getty Images

Manchester Uniteds lagkapten Harry Maguire var natten till fredagen inblandad i ett bråk på den grekiska semesterön Mykonos. Enligt uppgifter i grekisk media ska Maguire ha arresterats då han och hans vänner gjort motstånd mot polisen. 

Uppgifter i grekisk media under fredagsförmiddagen gjorde gällande att Harry Maguire, tillsammans med en grupp vänner, hamnat i klammeri med rättvisan på den grekiska semesterön Mykonos. Enligt tidningsuppgifterna ska privatpersoner ha ringt polisen då två grupper engelsmän ska ha bråkat utanför en bar under natten mot fredagen. Harry Maguire och två andra engelsmän ska ha gjort visst motstånd mot poliserna och förts från platsen i handfängsel.

Kring lunchtid gick Manchester United ut med ett meddelande till journalistkåren rörande händelsen. United meddelar att man är medvetna om att Harry Maguire varit inblandad i en ”incident” på Mykonos under natten mot fredagen och att man kontaktat sin lagkapten. Maguire ska enligt United samarbeta fullt ut med de grekiska myndigheterna. United meddelar också att man i nuläget inte kommer att ge några ytterligare kommentarer.

27-årige Maguire har varit Uniteds lagkapten sedan den 17 januari i år då Ashley Young lämnade klubben. Maguire har inte själv uttalat sig om händelsen.