Premier League lättar på ekonomiska regler; Reguilon erbjuden till United

Embed from Getty Images

I dagens relativt odramatiska nyhetssvep får ni ta del en ekonomisk nyhet gällande alla Premier League-klubbar. Sedan blir det så klart lite övergångsrykten också, det är ju ändå silly season. 

Lättnad av ekonomiska regler

På grund av Coronapandemin har Premier League beslutat sig för att lätta på de finansiella reglerna. Premier League-klubbarnas ekonomi kommer nu att bli bedömda på ett genomsnitt under förra säsongen och nästa säsong, istället för bara säsongen 2019/2020.

Klubbarna kommer också att få avskriva förluster eller extra avgifter som uppkommit på grund av Coronapandemin. Exempelvis publikintäkter och lägre TV-inkomster.

Sergio Reguilon

Den spanska vänsterbacken ser ut att vara på väg bort från Real Madrid. Manchester United har främst via spansk press kopplats samman med spelaren men idag kom den mycket trovärdiga Fabrizio Romano med nya uppgifter.

Han menar på att Real Madrid erbjudit Reguilon till United. Men ännu har ingen övergång diskuterats klubbarna emellan.

Jadon Sancho

Sommarens eviga transfersaga verkar aldrig nå ett slut. ESPN rapporterade tidigare under veckan att agentavgifter var det stora problemet kring övergången. Det ska dock inte stämma om man får tro på Fabrizio Romano.

De tvetydiga uppgifterna kring engelsmannen lär fortsätta den kommande månaden. Att Sancho är Manchester Uniteds första prioritet är dock de flesta medierna överens om.

Thiago Alcantara

Ännu ingen kontakt mellan Manchester United och Bayern München.

Demetri Mitchell

Vänsterbacken släpptes av Manchester United i juni och har sedan dess varit på jakt efter en ny klubbadress. Han har bland annat provtränat med Sunderland men nu har han skrivit på ett tvåårskontrakt med deras ligakonkurrent Blackpool.

Stort lycka till önskar vi Demetri Mitchell.

Om två veckor…

… Väntar Crystal Palace på Old Trafford i Manchester Uniteds första ligamatch säsongen 2020/2021.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS