Skadeuppdatering; Reguilón erbjuden till United; Solskjaer i diskussion med Sancho

Transferfönstret fortsätter att vara det som nyheterna runt Manchester United handlar om. Än ska inte United ha gett upp hoppet om Sancho och nu ska det övervägas ifall man ska värva Sergio Reguilón. Det blir även ett trio tråkiga besked från skadehorisonten. 

Men vi avslutar också nyhetssvepet med en skrikande bebisbild. Så värt att scrolla ner bara för den anledningen.

Reguilón har blivit erbjuden till United – som överväger

Vi stiftade bekantskap med Sergio Reguilón i Europa League mötet med Sevilla. Vänsterbacken tillhör vanligtvis Real Madrid, men den spanska huvudstadsklubben ska enligt ryktena leta en ny klubb åt den 23-årige vänsterbacken. Ryktet har blossat upp mer och mer den senaste tiden och kanske kan det bli något utav det.

Enligt väldigt trovärdige Fabrizio Romano ska Reguilón ha blivit erbjuden till United och Solskjaer och ledningen ska överväga honom som ett alternativ. Det ska snart komma ett besked, men det finns även intresse från andra klubbar, där just Sevilla nämns.

Vi får även journalisten Sid Lowe, som bland annat skriver för The Guardian, uppgiften att Reguilón högst troligt kommer att lämna och aktivt letar efter en klubb i Premier League.

Solskjaer har pratat med Sancho – som vill till United

Vi kommer inte komma ifrån ryktet under det här transferfönstret. Det om att Manchester United är ute efter Jadon Sancho.

Trots att Borussia Dortmund själva menar att Sancho kommer att stanna i den tyska gruvstaden, är det flera journalister som menar att det är långt ifrån kört för Uniteds del.

Enligt den norske journalisten Fredrik A. N Filtvedt ska Ole Gunnar Solskjaer ha pratat med Sancho ett flertalet gånger. Jadon Sancho ska även toppa Uniteds önskelista under transferfönstret och Sancho ska själv ha meddelat att han vill lämna för United. Filtvedt menar också att Solskjaer har givit ett klart och tydligt besked till Ed Woodward: ”Fixa det”.

https://twitter.com/FAFiltvedt/status/1302323367463264261

Skadeläget för damerna – Sigsworth borta i veckor

Det var en tunn bänk som Manchester United ställde upp med i söndagens premiärkryss hemma mot Chelsea.

Förklaringen till det är som väntat att United dras med en hel del skador och nu har en skadeuppdatering kommit från ett par journalister.

Vi börjar med uppgifter från Molly Hudson från The Times. Hon menar att trion Ivana Fuso, Martha Harris (som Hudson såg utanför arenan i kryckor) och Jess Sigsworth alla är skadade utan att gå in på hur länge de kommer att saknas.

Men den hjälpen får vi delvis från Casey Stoney som enligt Goal-journalisten Ameé Ruszkai ska ha bekräftat att Jess Sigsworth blir borta i 3-4 veckor med en ryggskada. Även att den på kryckor hoppandes, Martha Harris, blir borta en längre tid.

Ligacupen lottades tidigare idag

Snart ska Manchester United återigen kliva in i Ligacupen och vilka vi fick där skrev vi om tidigare under söndagen. Men det blir i alla fall en tripp till Londonområdet.

Lottning: Reading eller Luton i Ligacupens tredje omgång

Bruno har blivit pappa – igen

Vi avslutar söndagens nyhetssvep med en liten rolig nyhet. Bruno Fernandes och hans partner, Ana, har fått sitt andra barn.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS