Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Greenwood ursäktar sig; Levitt nära Charlton; United vill undvika återköp

Embed from Getty Images

Mason Greenwood har bett om ursäkt för agerandet som gjorde att Gareth Southgate skickade hem honom från det engelska landslaget. Utöver detta noterar vi att en radda spelare kan lämna på lån och att Dylan Levitt verkar vara först i kön. Då det gäller spelare på väg in är det idag Sergio Reguilón som diskuteras.

Greenwood ber om ursäkt

Mason Greenwood blev, som vi skrev om igår, hemskickad från den engelska landslagssamlingen efter att tillsammans med Phil Foden brutit mot Covid 19-reglerna efter mötet med Island. Nu har en ångerfull Greenwood uttalat sig på Manchester Uniteds hemsida. 

Efter att ha haft chansen att reflektera över det som hände så vill jag be alla om ursäkt för det jag ställt till med. Det var oansvarigt av mig att bryta Covid 19-reglerna som är till för att skydda spelare, lagledning och allmänheten. Jag vill be om Gareth Southgate om ursäkt för att jag svikit honom när han gav mig förtroendet. Att spela för England var ett av mitt livs stoltaste ögonblick och jag har bara mig själv att skylla. Jag lovar min familj, fansen, Manchester United och England att jag kommer att ta lärdom av detta.

Lånespekulationerna igång

Med säsongspremiären stundande i helgen börjar också ryktena kring vilka spelare som kan tänkas lämna, permanent eller på lån, tillta. Den som det ryktas mest kring är kanske föga överraskande James Garner. Simon Peach menar att värvningen av Donny van de Beek blev det definitiva kvittot på att Garner behöver lämna för att få speltid. Peach menar att Garner följts av flertalet klubbar i The Championship där Huddersfield tidigare sagts ligga bäst till. Nu ska också Blackburn och Millwall ha sällat sig till de intresserades skara. 

Andra spelare som kan tänkas gå på lån är Dylan Levitt, Arnau Puigmal, Ethan Laird, Di’Shon Bernard och Max Taylor. Rich Fay, till vardags på Manchester Evening News, menar att Charlton blir nästa adress för Levitt.

Teden Mengi och Ethan Galbraith hör till spelarna som kan tänkas bli kvar för att spela i reservlagsligan och konkurrera om en plats i a-laget.

Reguilón fortsatt intressant

Spanska nyhetssajten El Partidazo de Cope menar att Manchester United fortsatt är ett alternativ för den spanske vänsterbacken Sergio Reguilón. Problemet ska vara att man inte är intresserade av att ge Real Madrid en möjlighet att köpa tillbaka spelaren genom en återköpsklausul i kontraktet. I Real ska Zinedine Zidane vilja satsa på Ferland Mendy medan Sevilla också ska vara intresserade.