Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Officiellt: Nytt kontrakt för Millie Turner

Millie Turner har idag signerat nytt kontrakt för Manchester United. Mittbacken, som med 50 matcher är Uniteds meste spelare, har skrivit på till 2022, med option för en säsong till.

För Turner väntar nu närmast bortamatchen mot Birmingham på söndag. Därefter reser hon på sin första sin första samling med det engelska a-landslaget.

Millie Turner säger:

Jag är så glad att signera ett nytt kontrakt, klubben är som en familj och jag vill tacka Casey och ledarstaben för att de tror på mig.

Att göra min 50:e match i helgen var ett sådant stolt ögonblick för mig, det är en stor ära varje gång jag drar på mig tröjan och jag hoppas att det bara är en av många milstolpar jag kan uppnå här.

Jag ser verkligen fram emot att fortsätta den här resan med mitt lag, vi suktar efter framgång och jag är uppspelt inför framtiden.

Under sina nu dryga två säsonger i United har hon bara missat en enda match, då hon var skadad. I den efterföljande matchen blev hon utbytt. Utöver det har hon spelat varenda minut för Uniteds professionella damlag.

Casey Stoney säger:

Millie har varit en solid figur i vår backlinje de senaste två åren och jag är så glad att hon har förlängt med klubben.

Hon pushar alltid sig själv och andra, och bortsett från hennes uppenbara talang på planen är hon en sådan positiv karaktär att ha i vår omgivning och det har verkligen påverkat hela laget.

Hon har en fantastisk arbetsmoral och attityd, och jag ser fram emot att fortsätta vårt arbete med henne.

Millie Turner har idag som sagt blivit uttagen till det engelska landslaget för första gången. Träningsläger väntar i september och Turner får sällskap av Abbie McManus, Ella Toone och Katie Zelem på lägret. Även för Toone och Zelem är det första landslagschansen medan Turners mittbackskollega McManus är mer erfaren.