United överväger alternativ till Sancho; Reguilón fortsatt het; Mengi numrerad

Embed from Getty Images

Med dryga fem dagar kvar till seriepremiären börjar spelarna på allvar rapportera in till Carrington. En spelare som kan komma att rapportera in i höst är Sergio Reguilón. Manchester United sägs ligga bäst till för en övergång för den spanske vänsterbacken då Sevilla är borta ur leken. 

Perisic eller Bale istället för Sancho?

Vi är väl rätt många som börjar bli trötta på turerna kring Jadon Sancho. De som inte orkar med en sväng om till kan med fördel sluta läsa exakt här. Den här gången är det Telegraph som rapporterar att Manchester United börjat titta på alternativ då en affär med Dortmund ter sig avlägsen. Alternativen som tidningen räknar upp imponerar inte. Det ska handla om Ivan Perisic, Gareth Bale och Douglas Costa.

United ska enligt tidningen ”vara redo att överge Sancho” och det ska främst vara Perisic man riktar blickarna mot. Kroaten har även tidigare ryktats till United och vann Champions League med Bayern München i augusti, utlånad från Inter. Bale är som alla vet inte önskvärd i Real Madrid medan Costa också är en spelare som ska ha intresserat United tidigare. En brasklapp värd att slänga in i detta sammanhang är att Telegraph haft fel förr och gjort liknande artiklar kring värvningarna av Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire och Bruno Fernandes. I alla tre fallen menade tidningen att United var på väg att ge upp affärerna då prislapparna var för höga.

Embed from Getty Images

BBC hakade under måndagen på Telegraphs story och skriver att de personliga villkoren fortsättningsvis inte är ett problem mellan Sancho och United utan att det är värderingen om totalt 100 miljoner pund som gör att United säger nej. BBC och Simon Stone skriver att värvningar av äldre spelare som Perisic inte skulle vara förenligt med Solskjaers filosofi men att klubben inte kan eller vill utesluta lösningar på kort sikt.

Borussia Dortmunds tränare Lucien Favre har å sin sida pratat med schweizisk media. Han menar att Dortmund är synnerligen nöjda över att få behålla Sancho och att man ”behöver honom i laget” kommande säsong.

Reguilón fortsatt intressant

Spanska AS levererar nästa kapitel i transfersagan om Sergio Reguilón. Den spanske vänsterbacken sägs överväga ett anbud från Manchester United medan han i andra vågskålen har drömmen om att få spela för Real Madrid. Zinedine Zidane har tidigare sagts föredra andra spelare på ytterbackspositionen och då kunde en ny, ettårig, utlåning till Sevilla vara ett alternativ. Marca å sin sida menar att diskussionerna mellan United och Real Madrid ska ha ”intensifierats” och att summan som kan bli aktuell rör sig kring 25 miljoner euro. Real Madrid ska dock fortsatt eftersträva den återköpsklausul som United vill undvika.

Transfergurun Fabrizio Romano menar å sin sida att det handlar om 30 miljoner euro och att det inte ska vara några som helst problem med de personliga villkoren då spelaren ”vill till United”. Sevilla ska också vara ute ur racet enligt Romano. The Guardian är inne på samma spår som Romano och menar att 30 miljoner är för mycket för United. Orsaken till att Sevilla ses som ute ur racet är att man landat Sporting Lissabons argentinare Marcos Acuna.

Träningarna intensifieras

Med ligapremiären hägrande på lördag intensifierar Manchester United nu träningen. I lördagens träningsmatch mot Aston Villa såg vi flera unga och oprövade spelare få chansen. De mer rutinerade spelarna börjar nu rapportera in till Carrington efter bland annat landslagsspel. På måndag förmiddag anlände Bruno Fernandes, Aaron Wan-Bissaka, Juan Mata, Nemanja Matic, Fred, Phil Jones och Eric Bailly alla till träningsanläggningen. Fernandes tränade på Carrington redan i lördags medan både Wan-Bissaka och Mata bägge självisolerat sig efter besök i Förenade Arabemiraten respektive Spanien.

Noterbart är att Sergio Romero inte syntes till, vilket gör att spekulationerna om en eventuell flytt för argentinaren intensifieras.

Embed from Getty Images

43 för Mengi?

Manchester Uniteds möte med Aston Villa i lördags gav bland annat speltid för Teden Mengi. Den engelske mittbacken hoppade in med nummer 43 på ryggen, vilket vi får anta är hans nya tröjnummer. När 18-åringen hoppade in i Europa League-mötet med LASK i augusti gjorde han det med nummer 71. Då det gäller nummer 43 är det en nummer Cameron Borthick-Jackson använde under sin tid i United.

Premiär för reserverna

Teden Mengi är en av spelarna som kan vara med i elden när reserverna begår säsongspremiär ikväll. Leicester står för motståndet och matchen går att se på MUTV.

 

 

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS