Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Officiellt: James Garner utlånad till Watford

James Garner kommer inte finnas med och konkurrera om en plats i Manchester United den här säsongen, han kommer istället spendera den kommande säsongen på lån hos Watford i The Championship.

Igår fick Garner pris som reservlagets bästa spelare förra säsongen, men att slå sig in på ett mittfält med spelare som Paul Pogba, Bruno Fernandes, Donny van de Beek och Nemanja Matic att konkurrera med skulle förmodligen varit för svårt för 19-åringen, därför får han nu en säsong hos Watford för att samla på sig A-lagserfarenhet.

Garner har hittills medverkat i sju matcher för Manchester United. Tre från start, samtliga i fjolårets Europa League, och fyra inhopp varav ett i Premier League. I Watford kommer han bära nummer 16 och finns tillgänglig redan imorgon för match mot Sheffield Wednesday, detta uppger Watford på sin hemsida.

Vi önskar honom ett stort lycka till.