Champions League-matcherna spikade

Embed from Getty Images

Igår torsdag lottades årets Champions League-gruppspel. Idag har UEFA och de 32 inblandade klubbarna lagt sitt om pusslet som kallas spelschema. Manchester United inleder borta mot tuffast möjliga motstånd, det vill säga Paris Saint-Germain. 

Paris Saint-Germain, RB Leipzig och Istanbul Basaksehir är Manchester Uniteds motståndare i Champions Leagues gruppspel i höst. Det stod klart efter gårdagens lottning. Nu står det också klart hur spelschemat ser ut. Manchester United inleder borta mot Paris Saint-Germain den 20 oktober och avslutar borta mot RB Leipzig den 8 december.

Spelschemat i sin helhet:
Tisdag 20 oktober, 21.00: Paris Saint-Germain (B)
Onsdag 28 oktober, 21.00: RB Leipzig (H)
Onsdag 4 november, 18.55: Istanbul Basaksehir (B)
Tisdag 24 november, 21.00: Istanbul Basaksehir (H)
Onsdag 2 december, 21.00: Paris Saint-Germain (H)
Tisdag 8 december, 21.00: RB Leipzig (B)

Vid en närmare titt på Uniteds spelschema som helhet kan man konstatera att perioden 20 oktober – 1 november blir riktigt tuff. Då väntar utöver Paris Saint-Germain och RB Leipzig i Champions League även Chelsea och Arsenal i ligaspelet. Helgen efter att gruppspelet avslutats väntar också Manchester City i säsongens första derby. Manchester United spelar fem av sex matcher med avspark klockan 21.00 svensk tid. Endast bortamötet med turkiska Istanbul Basaksehir har tidig avspark.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS