Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Landslag: Williams debuterade

Idag drar matcherna i landslagsuppehållet igång, och för de uttagna till seniorlandslagen måste man säga att det är det mest bisarra uppehållet på länge. I en säsong där man redan har för många matcher har man alltså inte valt att stryka träningsmatcher som tidigare skulle spelats, utan istället har man lagt in en extra landskamp, så att landslagen nu skall spela tre matcher på en vecka. Varför ingen inom fotbollen tänker med hjärnan kan man verkligen fråga sig. Men nu är vi i den här situationen, och då får vi gå igenom hur det gick för Unitedspelarna som är igång.

Fernandes vs De Gea

Varken Bruno Fernandes eller David de Gea fick speltid när Portugal och Spanien spelade 0-0 i Lissabon.

Van de Beek

Donny van de Beek spelade 90 minuter i Hollands förlust mot Mexiko. Raul Jimenez gjorde matchens enda mål på straff efter en timme.

Martial och Pogba

Anthony Martial spelade de första 45 minuterna, och Paul Pogba de sista 30, när Frankrike körde över Ukraina med 7-1 på hemmaplan. Ingen av spelarna lyckades göra vare sig mål eller få en assistpoäng enligt rapporterna.

Williams

Brandon Williams fick idag debutera i det engelska U21-landslaget, som på sin väg mot Europamästerskapet tidigare hade sex raka segrar i kvalgruppen. Bortamatchen mot bottenlaget Andorra hade man givetvis hoppats skulle ge den sjunde raka segern, men engelsmännen lyckades gå bet. Trots att man vände 0-1 till 2-1 och att man också gjorde 3-2 med bara åtta minuter kvar fick man bara oavgjort efter att Christian Garcia kvitterat på stopptid.

Brandon då? Jo han fick spela hela matchen.

Morgondagen

En hel massa Unitedspelare är i nuläget iväg på landslagsuppdrag, exakt vilka spelare det är kan ni läsa om här. Imorgon kan elva av dem få speltid.

Torsdag 8 oktober:

  • 15.00: Polen U19 – Danmark U19 (träningsmatch) [Bejger]
  • 18.15: Ryssland – Sverige (träningsmatch) [Lindelöf]
  • 20.45: Belgien – Elfenbenskusten (träningsmatch) [Bailly]
  • 20.45: Skottland – Israel (EM-kval) [McTominay]
  • 21.00: England – Wales (träningsmatch) [Maguire, Rashford, Henderson mot James, Levitt]
  • Tyskland U19 – Frankrike U19 (träningsmatch) [Emeran]
  • England U19 – Skottland U19 (träningsmatch) [Mengi]