Amad Diallo gör läkarundersökning; U19 match avbruten; Cavani redo för debut

Som det brukar vara under dessa landslagsuppehåll är det skralt med nyheter. Men vi har en del uppdateringar om framförallt två av våra nyförvärv. Amad Diallo förbereder sig inför sin flytt till oss i januari samt att Edinson Cavani tränar på för fullt inför sin debut i den finaste tröjan.

I övrigt så har Englands U19-match avbrutits på grund av corona.

Diallo förbereder sin flytt

Det 18-åriga nyförvärvet från Atalanta köptes nu i somras för ca 40 miljoner euro (inklusive bonusar) men ansluter först i januari till Manchester. Men det börjar redan förberedas inför flytten. Talangen ska idag ha genomgått en läkarundersökning för att så tidigt som möjligt kunna planera sin flytt till England.

Det ska också tilläggas att Bergamoklubben har en 15 % vidareförsäljning ifall United skulle sälja spelaren i framtiden.

I skrivande stund har Diallo klarat sin läkarundersökning, enligt den mycket trovärdiga transfergurun Rabrizio Romano.

 

Englands U19-match avbruten

Englands U19-spelare spelade idag match mot Skottlands U19 och hade en 3-1-ledning i pausvilan. Men när spelarna sen skulle gå ut till den andra halvleken stoppades de då man upptäckt ett coronafall bland personalen. Ännu oklart när matchen kommer spelas klart, om den kommer spelas klart.

FA:s talesperson sa följande om situationen:

Englands U19 mot Skottlands U19 på St. George’s Park den här eftermiddagen har avbrutits som försiktighetsåtgärd i linje med Covid-protokollet. Vi är inte i position att kommentera ytterligare just nu.”

Cavani redo för debut

Edinson Cavani sitter just nu i karantän och där matchen mot Newcastle kan vara i fara. Men det hindrar inte uruguayanen från att träna. Videos från idag visar hur Cavani löper i sitt hem och tränar på för fullt för att göra sig redo inför sin debut när karantänperioden är över. (Anledningen att 33-åringen sitter i karantän är för att han befunnit sig i Uruguay en längre tid och inte varit nära fotbollen och därmed inte testats som spelarna gör idag.)

Låt oss hoppas att han kan vara med mot Newcastle främst med tanke på att Martial missar de tre kommande matcherna efter det röda kortet han drog på sig mot Tottenham, ja ni minns nog tyvärr den matchen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS