Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Bailly inte skadad, Pogba sugen på Real Madrid, PPV.

Landslagsuppehåll och stängt transferfönster ger oss lite lugnare dagar framöver. Men vi har lite information kring det som såg ut att vara en skadad Eric Bailly och Paul Pogbas Real Madrid-intresse. Slutligen också lite information gällande matcher och ppv (pay per view) i Storbritannien.

Eric Bailly – icke skadad

Det var nog en hel del fans som suckade lite och en del förväntade sig en fortsatt skadehistoria på Eric Bailly. Det verkade dock inte vara värre än trötthet och lite krampkänning som fick Bailly att kliva av mot Belgien. Han spelade cirka 70 minuter, och vi kan gott säga att det är ännu mer speltid som ramlar in på hans konto efter lång skadefrånvaro. Bilderna såg inte vidare värst bra ut och Eric själv ska ha kommenterat sitt nuvarande hälsotillstånd efter matchen. ”Tack för att ni oroar er för mig. Men jag mår alldeles utmärkt, bara trött”. Matchen mellan Elfenbenskusten och Belgien slutade 1-1.

Pogba drömmer om Real Madrid

Paul Pogba har alltså gått ut och åter pratat om sitt intresse för Real Madrid. Nåja, så farligt kanske det inte har varit, men han har i alla fall inte avfärdat möjligheten om att en dag röra sig mot den spanska huvudstaden. Paul Pogba vars barndomsidol inte var någon annan än Zinedine Zidane har svarat på ryktena gällande intresset från Real förra året. ”Zidane? Vi alla hörde det, sakerna som sades. Mitt svar? Ja, alla fotbollsspelare skulle vilja spela för Real Madrid. Det kan vara en dröm. Det är en dröm för mig, så en dag varför inte?”. 

Man kan snabbt konstatera att Paul Pogba här inte stänger några dörrar, utan snarare ställer dem lite på glänt. Han fortsatte dock med att ge lite kärlek tillbaka till Manchester United. ”Jag är i Manchester och jag älskar min klubb. Jag presterar i Manchester, jag trivs och jag vill göra allt jag kan för att ta klubben tillbaka dit där den förtjänar att vara. Jag ger allt jag har, precis som mina lagkamrater.”

Vidare så pratades det om nytt kontrakt för Paul Pogba och huruvida man har blivit erbjuden ett nytt kontrakt, ”Jag tror det kommer en tid när klubben kommer komma och prata med mig och kanske erbjuda mig något, eller inte. Just nu, har ingenting hänt. Jag kan inte berätta något som jag inte vet. Jag tänker på mig själv, att komma tillbaka och göra en bra insats för min klubb”. Man kan ju fundera vidare på om detta är ett spel för ett nytt kontrakt eller om Paul Pogba faktiskt börjar tröttna på projektet Ole Gunnar Solskjaer.

Det ska läggas till att Manchester United tackade nej förra sommaren till ett bud på £27.4m plus James Rodriguez, just från Real Madrid för ingen mindre än Paul Pogba. Pogba har också ett år kvar på sitt kontrakt med option från klubben på att förlänga ett år till.

Alla matcher tillgängliga i oktober, i Storbritannien

Premier League gick idag ut med att alla matcher kommer också att göras tillgängliga under oktober månad. Utöver matcher som redan är planerade att sändas på tv, så kommer man också ha möjlighet att se fem matcher varje PL-runda som inte är planerade att sändas.

Allt detta kommer då att göras tillgängligt via siter som BT Sport Box Office och Sky Sports Box Office plattformar. Det som gäller för var och en av de fem matcherna om man vill se något utöver de tv-sända matcherna är att man pröjsar dryga 170:-sek per match. Det är alltså Pay-Per View som gäller. Hur Nent (som har rättigheterna) kommer agera kring detta i Sverige är fortfarande oklart. Just Newcastle – Manchester United som spelas i helgen är en pay-per view match för alla som vill se den matchen, i Storbritannien.