Landslag: Bruno mot Pogba

Många Unitedspelare var och spelade landskamper under söndagen. Bland annat ställdes Pogba och Bruno Fernandes emot varandra på centralt mittfält. Och Marcus Rashford gjorde mål.

Dylan Levitt och Daniel James

Wales tog båten till Irland för att senare åka hem efter en 0-0-match. Både Daniel James och Dylan Levitt fick speltid. Som väntat fick James starta men blev utbytt med kvarten kvar. Dylan Levitt fick börja på bänken men var en av två spelare som först fick hoppa in för Wales då Levitt i den 67:e minuten ersatte Matthew Smith.

Poängtappet till trots så är Wales placerade som etta efter tre omgångar i en grupp bestående av Finland, Irland och Bulgarien. Om man skulle vinna gruppen skulle det betyda att man är närmare en mästerskapsplats i framtiden, samt att man går upp till A-divisionen av Nations League.

Marcus Rashford, Dean Henderson och Harry Maguire

Vi börjar med det märkliga. Trots att Jordan Pickford inte rosat marknaden på ett bra tag fick han förtroendet från start. Detta trots att Dean Henderson fanns med i truppen.

Men Manchester United skulle sätta sitt avtryck i Englands tunga segermatch mot Belgien ändå. I den 39:e minuten fick en av världens bästa människor, Marcus Rashford, chansen från elva meter och satte dit den och kunde kvittera Romelu Lukakus ledningsmål.

England avgjorde i andra halvlek genom Mason Mount. Men även Harry Maguire var tillbaka i startelvan och fick spela i mitten på en fembackslinje.

I och med vinsten tar man sig över Belgien i tabellen och toppar nu gruppen som även består av Danmark och Island.

Donny van de Beek

Nederländerna stod för en slätstruken 0-0-match borta mot Bosnien-Hercegovina. Tyvärr för van de Beeks del var han förpassad till bänken matchen igenom.

I gruppen som även tillhör Italien och Polen är Nederländerna placerade som tvåa med fyra inspelade poäng på de tre första omgångarna.

Victor Nilsson Lindelöf

Sverige föll tungt borta mot Kroatien och som väntat var Victor Nilsson Lindelöf med från start. Under söndagen spelade han mittback tillsammans med Pontus Jansson och Lindelöf stod för en okej insats.

I Sveriges landslag håller han en hög nivå i passningsspelet och mycket av spelet i backlinjen går genom Lindelöfs fötter.

Sverige ligger sist i gruppen som även består av Portugal och Frankrike.

Anthony Martial, Paul Pogba och Bruno Fernandes

Det slumpades sig på det viset att Frankrike ställdes mot Portugal under söndagskvällen och det blev ett möte mellan Bruno Fernandes och Paul Pogba på centralt mittfält.

Dessvärre för bägge spelarna gjorde inget av lagen mål. Pogba fick spela hela matchen, medan Bruno Fernandes klev av i den 80:e minuten.

Anthony Martial? Jodå, han fick hoppa in en kvart i slutet och hann inte med att göra något avtryck.

Portugal toppar gruppen på målskillnad framför Frankrike.

Scott McTominay

Skottland har stått för en sensationellt stark landslagssamling och man vann med Scott McTominay på mittfältet med 1-0 mot Slovakien. McTominay fick spela hela matchen och kunde se när Lyndon Dykes avgjorde matchen.

Skottland toppar gruppen framför Tjeckien, Israel och söndagens motståndare Slovakien.