Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Bruno och Solskjaer; Groenen uttagen i landslaget; Supportrarnas missnöje

Idag är sista dagen på det här minst sagt rätt sega landslagsuppehållet och dags att snart börja blicka framåt mot helgen. Vi släpper landslagsspelet och matchen på lördag åt sidan för tillfället och ger er en blandad kompott med nyheter idag. Vi börjar med att ge er att en eventuell konflikt som det ryktades om ska ha uppstått i halvtid i Spursmatchen mellan Bruno Fernandes och Ole Gunnar Solskjaer inte ska vara sanna.

Vi kan också glädjas åt att Jackie Groenen är uttagen till landslaget och vi ger er en uppdatering kring att supportrarna är missnöjda med vad som händer med Uniteds och Liverpools projekt.

Ingen konflikt

Som vi alla vet var det en usel insats mot Spurs i senaste ligamatchen där vi förlorade 1-6 och det var kaos i United-laget. En sak som stack ut var att i halvtid att varken Nemanja Matic men framförallt Bruno Fernandes inte fick komma ut till den andra halvleken.

För de flesta var det extremt konstigt varför får bästa spelare överlag men också som var bäst i den första halvleken inte fick komma ut till den andra, och givetvis började spekulationerna flöda att det möjligen uppstått en konflikt mellan Fernandes och Solskjaer, men så verkar inte vara fallet, enligt Sport Witness. Enligt spelare som stått nära halvtidssnacket så ska det inte ha uppstått någon konflikt mellan spelaren och tränaren. Påståendena kallades för lögner och där Bruno fortsatt ska vara engagerad i det Solskjaer gör som tränare för United.

Groenen uttagen

Jackie Groenen är uttagen till EM-kvalmatcherna för ”Oranje” där man ställs mot Estland och Kosovo.

Project Big Picture

Supportrarnas missnöje:

Det har snackats mycket om projektet ”Project Big Picture” de senaste dagarna där United och Liverpool är grundarna till det här arbetet kan man säga. Vill ni veta mer om själva Projektet så är den senaste nyhetsartikeln perfekt.

Hur som helst så hålls det ett intressant möte den här morgonen där andra klubbar har chansen att fråga Man United och Liverpool om det här projektet säger, Simon Stone.

Några som inte verkar stödja arbetet är supportrarna som ska vara märkbart besvikna och upprörda gällande projektet och såhär ska respektive ”Supporter Trust” av ”The Big Six” ha sagt gällande projektet:

Vi stödjer inte förslagen i sin nuvarande form. Vi motsätter oss fullständigt tanken på att koncentrera makten till sex miljardärägare och frångå en klubb, en röst, och den kollektiva filosofin för Premier League.”