Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Officiellt: Ethan Galbraith har skrivit på ett nytt kontrakt

Ethan Galbraith signs a new contract at Manchester United

Manchester United har idag gått ut med att reservlagets mittfältare Ethan Galbraith har skrivit på ett nytt med klubben. Nordirländaren har nu avtal till sommaren 2023, med option för ytterligare ett år.

Att slå sig in på Manchester Uniteds innermittfält är inte den lättaste av uppgifter i nuläget, men 19-årige Galbraith verkar åtminstone sugen på att ge det ett försök. Han debuterade i A-laget med ett kort inhopp borta mot Astana förra säsongen, efter att ha debuterat i det nordirländska landslaget några månader tidigare, men sedan dess har inte blivit vare sig fler landskamper eller matcher med United, även om han var med A-truppen i Tyskland i somras, för slutspelet i Europa League.

Den här säsongen har han hittills spelat tre av reservlagsmatcherna, och på dessa matcher har han gjort ett mål, en straff i den absolut sista minuten mot Everton. MUTV:s Ben Thornley sade som sammanfattning att Galbraith också varit en av den matchens bästa spelare.

För mer information om Galbraith som spelare, se vår profilsida om honom.

Ethan Galbraith