Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Everton

Manchester United v RB Leipzig: Group H - UEFA Champions League

Imorgon lördag gästar Manchester United Everton i vad som är den tidiga lördagsmatchen i Premier League. Ikväll har vi fått den preliminära truppen som reser till Liverpool. Den inkluderar Alex Telles. 

En match återstår innan 2020 års sista landslagsuppehåll. Imorgon, med avspark 13.30, gästar Manchester United Everton på Goodison Park. Carlo Ancelottis mannar har mattats av efter en imponerande inledning men blir trots det en svår nöt att knäcka. Ole Gunnar Solskjaer plockar med sig 20 man till Liverpool, om vi ska tro Manchester Evening News. Truppen bjuder inte på några direkta överraskningar men vi noterar att Alex Telles, som missat fyra raka matcher på grund av ett positivt coronatest, är med.

En som också är med är Victor Lindelöf som enligt Solskjaer ska ha dragits med en ryggskada vilken höll honom borta från onsdagens Champions League-spel. Anthony Martial är därtill åter tillgänglig efter sin tre matcher långa avstängning. Truppen är som sagt 20 man stark vilket gör att en utespelare och en målvakt får se matchen från läktaren. Målvakten är Nathan Bishop (som går före Lee Grant igen) och utespelaren borde vara Daniel James.

Noterbart är också att United väljer att ladda upp på The Lowry Hotel framom det tidigare prioriterade hotellet The Titanic i Liverpool. För andra säsongen i rad väljer man samling på hemmaplan framom i Liverpool efter att man säsongen 2018-19 störts av såväl brandalarm som raketer natten innan match.

Truppen som helhet: 

David de Gea, Dean Henderson, Nathan Bishop

Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelof, Harry Maguire, Axel Tuanzebe, Luke Shaw, Alex Telles

Scott McTominay, Donny van de Beek, Nemanja Matic, Fred, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Juan Mata, Daniel James

Edinson Cavani, Marcus Rashford, Anthony Martial