Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Resultat U18: Manchester United – Everton 2-0

Manchester United v Everton - Premier League U18

Samtidigt som Manchester Uniteds a-lag vann mot Everton i Premier League gjorde juniorlaget detsamma i U18 Premier League. Zidane Iqbal gav United ledningen tidigt i andra halvlek och sedan säkrade Alejandro Garnacho segern med sitt första mål som Unitedspelare.

Då matchen krockade med herrlagets match (juniorerna sparkade igång en timme tidigare) fanns ingen tevesändning att tillgå. Enligt matchrapporten på Uniteds hemsida var det en chansrik match, där United förefaller ha haft de flesta chanserna.

Manchester United v Everton - Premier League U18
Alejandro Garnacho firar efter sitt 2-0-mål.

I United noterar vi att Marc Jurado startade som högerback. Hans första match från start i juniorlaget. Garnacho kom in i andra halvlek, hans tredje inhopp. Efter landslagsuppehållet väntar Stoke borta och Newcastle hemma, gissningsvis får Garnacho sin första start i någon av de matcherna.

Iqbal – som återigen spelade som en av två sittande mittfältare – gör sitt mål med ett välplacerat skott i en tilltrasslad situation.

Garnacho får bollen av vänsterback Logan Pye, gör en stoppfint och stänker sedan upp bollen i krysset.

Manchester United – Everton 2-0 (1-0)

U18 Premier League, 7 november


1-0 (51) Zidane Iqbal
2-0 (87) Alejandro Garnacho (Pye)


Uniteds lag: Vitek; Jurado, Bennett, Hardley, Pye; Iqbal (Svidersky 66), Savage; Wellens (Garnacho 71), Hansen-Aaroen, Forson; McNeill (Hoogewerf 65)


SPELSCHEMA TRUPPEN SPELARSTATISTIK