Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Heath och Press draftade; Inget landslag för Rashford

West Ham United Women v Manchester United Women - Barclays FA Women's Super League

Fredagens nyhetssvep blir ett relativt kort sådant. Vi inleder med att Tobin Heath och Christen Press under natten till fredagen blev draftade till samma lag. Marcus Rashford som fick problem med en axel i matchen mot Everton kommer trots att han blev uttagen till landslaget inte ansluta till truppen. 

Tobin Heath och Christen Press draftade

Under nattens draft förvärvade det amerikanska laget Racing Louisville FC rättigheterna till Christen Press och Tobin Heath. Säsongen 2021 blir första säsongen i National Women’s Soccer League för det amerikanska laget.

Stjärnduon skrev i september på ettårskontrakt med Manchester United. Trots att de nu blivit draftade av Racing Louisville FC är det fortfarande oklart om de någonsin kommer att representera laget.

Heath and Press are obviously megastars but it’s unclear when, or even if, they will return to the league, to say nothing of whether they’ll actually suit up for Louisville. 

Sandra Herrera, journalist på CBSsports

Marcus Rashford ansluter inte till landslagstruppen

Det rapporterades först att Marcus Rashford skulle ansluta senare till Englands landslagstrupp. Engelsmannen fick problem med sin axel i matchen mot Everton och skulle därför genomgå ytterligare undersökningar för att klargöra omfattningen av skadan.

Men nu är det klart att han kommer att stå över landslagssamlingen. Förhoppningsvis är det en försiktighetsåtgärd från Manchester United och att Rashford kommer att vara tillgänglig mot West Bromwich nästa helg.