Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

Dagens lag: Morecambe – Manchester United

Salford v Manchester United U21 - EFL Trophy

Manchester Uniteds reservlag fortsätter kampen i EFL Trophy ikväll. Efter inledande seger mot Salford, följt av straffseger mot Rochdale väntar nu Morecambe i gruppspelets sista omgång. United är redan klara för slutspel, och för att vinna gruppen räcker det med en poäng mot stryklaget Morecambe ikväll.

Manchester Uniteds lag

Det är tyvärr en svenskbefriad elva vi får se, då Anthony Elanga börjar på bänken idag, men ändå ett väldigt intressant lag där både Teden Mengi och Facuno Pellistri tar klivet ner från A-truppen för att få speltid. Utöver dessa är det klart värt att hålla ögonen såväl på Hannibal Mejbri (som United i sin tweet skrev ut som Mejbri trots att han valt att ha Hannibal på ryggen), Arnau Puigmal, Joe Hugill och Shola Shoretire. Även Phils son Harvey Neville får chansen som högerback från start.

Woolston
Neville – Fish – Mengi – Devine
McCann – Mejbri – Puigmal
Pellistri – Hugill – Shoretire

Motståndarnas lag

Förutsättningarna

United är som sagt redan klara för slutspelet, men nog lär man vilja gå för gruppsegern ändå, särskilt som Morecambe inte har någonting att spela för.

Teve

Matchen går att se som Pay-per-view på Morecambes hemsida, eller i efterhand på MUTV inatt.