Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly: Chans att säkra slutspelsplats

Paris Saint-Germain v Manchester United: Group H - UEFA Champions League

Veckan som gick var mestadels positiv för United, med två segrar för herrlaget, samt en fin seger för juniorlaget. Endast reservlaget underpresterade då man förlorade mot West Ham. Framåt nu skall damerna försvara sin serieledning i matchen mot Aston Villa på lördag, för herrarna kommer möjligheten att säkra avancemang i CL-slutspelet i matchen mot PSG på onsdag, innan man skall försöka ta sin fjärde raka ligaseger när man åker till West Ham på lördag.

Här har ni veckan som gick och en titt på veckan som kommer.

Herrmatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

CL: Manchester United – Ä°stanbul BaÅŸakÅŸehir 4-1

Manchester United vann hemma mot İstanbul Başakşehir med klara 4–1. En mycket bra första halvlek bäddade för lagets tredje seger i årets upplaga av Champions League. Bruno Fernandes stack som vanligt ut och gjorde två mål medan Marcus Rashford och Daniel James gjorde varsitt.

PL: Southampton – Manchester United 2-3

United stod för en magnifik vändning då man vände 0-2 till 3-2 den sista halvtimmen borta mot Southampton under söndagen. Den i halvtid inbytte Edinson Cavani var stor segerregissör med två mål och en framspelning.

Dammatcher

Inga matcher för damerna i förra veckan.

I en tidigare version hade vi råkat få med matchen mot City för två veckor sedan.

Ungdomsmatcher

U23: West Ham United – Manchester United 2-0

Manchester Uniteds U23 åkte på en chockförlust borta mot West Ham United. Hemmalaget vann med 2-0 efter ett självmål i första halvlek och ett straffmål i andra. United borde ha vunnit matchen men var alldeles för ineffektiva framför mål.

U18: Manchester United – Newcastle United 4-1

Manchester Uniteds juniorlag fick fira helg som serieledare. Det kan vi framför allt tacka Dillon Hoogewerf för. Nederländaren gjorde Uniteds tre första mål då Newcastle besegrades med 4-1.