Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp RB Leipzig

Newcastle United v Manchester United - Premier League

Ole Gunnar Solskjaer tar med sig 23 spelare till Tyskland inför morgondagens avgörande Champions League-match mot RB Leipzig. I resesällskapet noterar vi Luke Shaw och David de Gea men anfallarna Edinson Cavani och Anthony Marital lämnas hemma.

Förutom Cavani och Martial, som båda är skadade, saknas även Fred. Den brasilianska mittfältaren är avstängd efter utvisningen mot Paris Saint-Germain. Utöver det är det i praktiken en full trupp som Solskjaer tar med sig.

Ungdomarna Teden Mengi och Facundo Pellistri lämnas hemma. Reservlaget har imorgon kväll match Accrington Stanley i EFL Trophy och sannolikt bedöms det vara bättre för spelarna att vara med där än att resa till Tyskland utan realistisk chans till speltid.

Målvakter: De Gea, Henderson, Grant
Försvarare: Bailly, Fosu-Mensah, Lindelöf, Maguire, Shaw, Telles, Tuanzebe, Wan-Bissaka, Williams
Mittfältare: Fernandes, James, Lingard, Mata, Matic, McTominay, Pogba, Van de Beek
Anfallare: Ighalo, Greenwood, Rashford

Shaw är alltså tillgänglig igen efter sin hamstringsskada. Återstår att se om han går direkt in i startelvan. De Gea är tillbaka efter att ha vilat mot West Ham.