U21: Accrington Stanley – Manchester United 3-2

Accrington Stanley v Manchester United U21 - EFL Trophy

Manchester United har gjort sitt i EFL Trophy. I den första slutspelsrundan blev Accrington Stanley för svåra. Accrington vann med 3-2 på sin hemmaplan.

Det unga Unitedlaget hamnade tidigt i underläge, då Burgess var störst i offensivt straffområde.

United skulle emellertid vända matchen. Facundo Pellistri kvitterade kort före paus och Anthony Elanga gav United ledningen efter en soloräd när timmen var spelad.

Bara sex minuter senare skulle Pritchard kvittera och han skulle sedan avgöra matchen i slutskedet.

Tungt för United. Precis som förra året blir United utslagna i den första slutspelsomgången. Även förra året blev det en 3-2-förlust, då mot Tranmere Rovers.

Nya tag för reservlaget på söndag, då det vankas derby i Premier League 2. Klockan 14.00 är det avspark mot Manchester city, i en match som visas på MUTV.

Accrington Stanley – Manchester United 3-2 (1-1)