Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Caicedo under kontroll; Telles gillar Bruno; Rooney, Ronaldo och Rashford

Paris Saint-Germain v Manchester United: Group H - UEFA Champions League

Söndagens nyhetssvep är av det kortare slaget. Vi rapporterar om läget kring Moises Caicedo, om Alex Telles syn på sin ankomst till Manchester och om att Marcus Rashford åter en gång sällat sig till ett celebert sällskap. 

Staus Quo kring Caicedo

Moises Caicedo, som vi skrev om före jul, är fortsatt på väg till Manchester United om vi ska tro Fabrizio Romano. Sillygurun menar att läget är oförändrat kring spelaren, att United ”kontrollerar situationen” och att spelarens personliga kontrakt inte kommer att vara ett problem. Det ska nu vara upp till klubbarna att göra upp. Klubben i det här fallet är Independiente del Valle i Ecuadors högstaliga.

Telles hyllar Bruno

I en intervju med portugisiska O Jogo ger Manchester Uniteds höstvärvning Alex Telles sin syn på bland andra Bruno Fernandes.

”Han är väldigt stark person i omklädningsrummet sett till hur han behandlar spelarna. Han är verkligen en ledare. Han hjälpte mig när jag kom hit, något Fred också gjorde. Det är en stor ära och en stolthet att ha en lagkamrat som Bruno Fernandes.”

Telles ger också sin syn på vänskapen med just Fred och om sin första tid i Manchester.

Rashford tredje yngst

Marcus Rashford blev igår tredje yngste Unitedspelare genom historien att nå 50 Premier League-mål. Spelarna han har framför sig? Wayne Rooney och Cristiano Ronaldo.