Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ingen Premier League-paus; Konkurrent intresserad av Williams; Fosu-Mensah på väg bort

Manchester United v Manchester City EDS: Premier League 2

Det är dagen efter den förlösande vinsten i matchens slutminuter som Rashford satte dit, och vi är nu två poäng efter serieledande Liverpool som vi dessutom möter i mitten av januari. Nu lämnar vi den fina trepoängaren från gårdagen bakom oss och fokuserar på dagens nyhetssvep där det igår var löst snack om en paus för Premier League i januari, men de ryktena har på onsdagen förnekats.

I övrigt kan vi meddela att Newcastle är intresserade av Brandon Williams samt att två klubbar verkar slåss om Tim Fosu-Mensah i januarifönstret.

Ingen Premier League-paus

Som vi vet så har den lilla publikskara på 200o personer som fick gå på några matcher i framförallt London tyvärr fått avbrytas på grund av den nya coronavågen i England. De enda som får ha publik i dagsläget är Liverpoolklubbarna.

Manchester City fick ställa in sin match mot Everton då ett flertalet spelare ska ha testats positivt precis innan matchen och tydligen ska det ha varit ett stort utbrott i den blåa Manchesterklubben. Igår kom det även besked att Sheffield United fick ett flertalet positiva fall precis innan deras avspark mot Burnley. Även Tottenhams match ikväll (onsdag) ser ut att kunna ställas in.

Det här fick Premier League att ha ett krissamtal igår (tisdag) om att eventuellt pausa ligan i åtminstone två veckor i januari, men nu ser det ändå ut som att ligan kommer fortgå, enligt Sky Sports-journalisten Bryan Swanson. Man ska inte ha några tankar i dagsläget på att stänga ner ligan, men man kommer ha ett ytterligare möte om situationen i slutet på januari igen. Så en paus i januari ser därför ut som högst osannolikt men saker och ting kan förstås ändras drastiskt.

https://twitter.com/skysports_bryan/status/1344244399782453248?s=20

Williams till Newcastle?

Brandon Williams har fått skralt med speltid den här säsongen och de få gånger han väl fått chansen så har det sett lite trubbigt ut, där känslan är att han skulle behöva bli utlånad för att få spela regelbundet och utveckla sin potential, som man ändå får säga att han har. Kanske är det exakt vad som kommer hända då Newcastle ska vara intresserade av Unitedförsvararen, då Steve Bruce framförallt ska gilla att Williams kan användas både som höger- och vänsterback

Klicka här för att läsa mer

Intresse för Fosu-Mensah

Den nederländska högerbacken Tim Fosu-Mensah har fått väldigt lite speltid under sin Unitedkarriär och ser ut att vara på väg bort från klubben. Två klubbar har fått upp ansiktet för 22-åringen, både franska storklubben Marseille samt tyska Hertha Berlin ska vilja värva Fosu-Mensah redan i januarifönstret.

Läs mer här