Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fotbollsvärlden minns Tommy Docherty

Wolverhampton Wanderers Manager Tommy Docherty

Vi nåddes igår av den tråkiga nyheten att Tommy Docherty är död. Docherty följde upp en lång karriär som spelare med en ännu längre som manager, i England, Skottland, Portugal och Australien. Vi minns honom som Manchester Uniteds manager under mitten av 1970-talet och han ledde oss till triumfen i FA-cupen 1977. Här samlar vi en del av de reaktioner som har strömmat in.

Dochertys död rundade av vad som var ett väldigt dystert år för Manchester United. Vi förlorade även Harry Gregg, Tony Dunne, Alex Dawson, Reg Hunter, Nobby Stiles, Albert Quixall, Maurice Setters och John Fitzpatrick.

In ’77 it was Docherty…

Reaktioner från Unitedprofiler

Reaktioner från fotbollsvärlden

Supportrar och journalister

Thomas Henderson Docherty blev 92 år gammal. Vila i fred, Tommy.