Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Ethan Laird klar för MK Dons

Manchester United v Manchester City EDS: Premier League 2

Manchester United lånar ut högerbacken Ethan Laird till MK Dons. 19-åringen har skrivit på ett låneavtal för återstoden av säsongen. 

Efter att Manchester United återkallat både Matej Kovar och Dylan Levitt meddelades det på fredagen om en spelare som går motsatt väg. Ethan Laird lånas ut till MK Dons, till vardags i League One. Den 19-årige högerbacken, som a-lagsdebuterade mot Astana förra säsongen, har medverkat i tre matcher i reservlagsligan och en match i EFL Trophy denna säsong. Laird har haft skadeproblem under året och en utlåning kan ses som nödvändig om den unge engelsmannen ska kunna ta nästa steg.

I MK Dons, eller Milton Keynes Dons FC som de egentligen heter, kommer Laird av allt att döma att ingå i matchtruppen till helgens FA-cupmöte med Burnley. MK Dons har gjort en med MK Dons-mått mätt godkänd höst och parkerar för närvarande på 16:e plats i en haltande tabell.

Vi önskar Ethan Laird lycka till!