Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp West Ham

Ikväll tar Manchester United emot West Ham hemma på Old Trafford när FA-cupens femte omgång ska avgöras. Nyligen fick vi besked om vilka som ingår i matchtruppen, och vad som får anses vara mest anmärkningsvärt är att ett visst nyförvärv tar plats.

Det har surrats rejält om Amad Diallo på sistone i United-kretsar och med tanke på de framträdanden 18-åringen stått för i reservlaget, är det inte så konstigt att Ole Gunnar Solskjaer nu väljer att ta med tonåringen när det vankas cupspel.

Detta är alltså Diallos första A-lagsuttagning sedan ankomsten till United och lite beroende på hur matchen utvecklar sig är det givetvis inte otänkbart att vi kommer att få se en debut. Men det känns som att det ska mycket till.

Det är lokaltidningen i stan, Manchester Evening News, som ger oss truppen och i bland spelare som inte är med skriver vi in Juan Mata. Någon förklaring till spanjorens frånvaro har vi emellertid inte fått. Inte heller David De Gea återfinns i matchtrupp. In kommer istället Nathan Bishop.

Truppen i sin helhet:

Målvakter: Dean Henderson, Nathan Bishop

Backar: Aaron Wan-Bissaka, Axel Tuanzebe, Victor Lindelöf, Brandon Williams Alex Telles, Harry Maguire, Luke Shaw

Mittfältare: Nemanja Matic, Scott McTominay, Fred, Bruno Fernandes, Donny van de Beek, Amad Diallo, Daniel James

Anfallare: Edinson Cavani, Anthony Martial, Mason Greenwood, Marcus Rashford.