Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Amad & Shoretire med till Turin, Uefa Youth League och lite silly

I dagens svep lyfter vi att Amad och Shola Shoretire är med till Turin, lite gällande UEFA youth league och lite Jadon Sancho.

Amad och Shola Shoretire med till Turin

Amad och Shola Shoretire är alltså med på planet som lyfter ner mot Turin där Manchester United skall spela mot Real Socieadad. Då Paul Pogba, Donny och Cavani är ute ur truppen så fanns det öppningar.

Ole Gunnar Solskjaer har tidigare visat att han litar på de unga spelare han har till förfogade. ”Dom är med i truppen som reser ner. Inte bara för upplevelsen, dom är där för att göra skillnad om dom behöver.”

Huruvida dom faktiskt spelar eller inte återstår att se. För mer läsning just gällande detta så läs mer här!

UEFA Youth League inställt

UEFA Youth League har alltså ställts in. Anledningen är såklart som i många andra fall det senaste året: Covid-19.

Med den utveckling som nu sker kring Covid, och med reseförbud och dylikt så finns det inte utrymme att flytta matcherna längre fram. Men även att spelarnas hälsa och säkerhet måste prioriteras.

Jadon Sancho

Jadon Sancho är åter i snacket och givetvis nämns Manchester United. Jadon Sancho slet inledningsvis denna säsong, kanske var det övergångsspöket som hade satt sig på hjärnan.

Man kan nu i alla fall säga att han tillsammans med Haaland har växlat upp och gjort väldigt bra tillsammans. Dortmund ligger just nu 6a i ligan och det spekuleras en hel del om vad för affärer man kan göra om man nu missar europas finrum nästa säsong.

Den som tydligen toppar denna lista är ingen mindre än Jadon Sancho, enligt BBC. Manchester United bör och lär väl åter försöka med värningen denna sommar.

Skulle Dortmund missa Champions League så finns det väl en liten möjlighet att Manchester United försöker gå för både Jadon och Haaland, speciellt då Ole är ett fan av dom båda!