Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly: Satsa inhemskt eller på Europa League?

Leicester City v Manchester United - Premier League

Veckan som passerade bjöd på blandade och gav. En slätstruken insats som slutade 1-1 hemma mot AC Milan i Europa League följdes upp av en ungefär lika svag insats mot West Ham under gårdagskvällen men där resultatet gick rätt väg. Under veckan som kommer väntar europaretur nere i Milano samt FA-cupkvartsfinal mot Leicester.

Här har ni veckan som gick och en titt på veckan som kommer.

Herrmatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

Premier League: Manchester United – West Ham 1-0

United segrade hemma mot West Ham efter att motståndarlagets Craig Dawson styrt in matchens enda mål i egen bur. Det var en match där det var svårt att hitta särskilt många ljusglimtar men ka man ta med sig något var det Mason Greenwoods insats samt en stark försvarsinsats.

Europa League: Manchester United – AC Milan 1-1

Manchester United tog emot den italienska ligatvåan AC Milan under torsdagskvällen. Detta i det första mötet av två i Europa Leagues åttondelsfinal. På ett regnigt Old Trafford skrevs resultatet slutligen till 1–1 efter en sen kvittering av bortalaget på hörna.

Dammatcher

Damerna har inte spelat under veckan som gått.

Ungdomsmatcher

U23: Manchester United – Brighton & Hove Albion 0-0

Manchester Uniteds reserver höll, för omväxlings skull, nollan i reservlagsligan när man tog emot Brighton på hemmaplan på fredagseftermiddagen. Det blev dock inga mål framåt heller för Neil Woods mannar, som fick spela med en man mindre i 83 minuter.

Matchrapport.

U18: Manchester United – Sunderland 6-0

Manchester Uniteds juniorer körde över Sunderland. Noam Emeran och Alejandro Garnacho blev tvåmålsskyttar medan Charlie McNeill och Dillon Hoogewerf också skrev in sig i målprotokollet. Fem av målen kom under 17 minuter i inledningen av andra halvlek.

FA Youth cup: Salford City – Manchester United 0-2

Det var inte vackert men Manchester United gjorde tillräckligt för att städa av Salford City i tredje omgången av FA Youth Cup. Mål av Daniel Gore och Charlie McNeill lämnades obesvarade och det är nu upplagt för rivalmöte mot Liverpool i nästa omgång.