Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Officiellt: Nytt långtidskontrakt till Hannibal

Manchester Uniteds franska juniorlagsmittfältare Hannibal har signerat ett nytt långtidskontrakt med klubben. Detta bekräftas på måndagen.

Hannibal signerade för United i september 2019, då han värvades från Monaco, enligt uppgift för stora pengar för en så ung spelare. Fortfarande junior har han den här säsongen egentligen bara spelat i klubbens U23-lag.

Den offensiva mittfältaren har gjort 4 mål och 6 assists på 19 matcher den här säsongen.

Det var meningen att Hannibal skulle flytta upp till a-laget för träning samtidigt som Shola Shoretire gjorde det. En skada satte emellertid stopp för det. United skriver att Hannibal eventuellt kan vara tillbaka i spel till nästa omgång i FA Youth Cup. Där väntar Liverpool eller Sutton United i en match som ska spelas senast den 4 april.

Återstår att se hur planen ser ut för Hannibal. Tillbaka från skada torde det inte dröja länge innan han börjar träna med a-laget. Att han i samband med kontraktssigneringen fotograferas tillsammans med Ole Gunnar Solskjaer visar att det är en spelare som United verkligen tror på.

Längden på kontraktet bekräftas inte, vilket ofta är fallet för så pass unga spelare.