Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Edinson Cavani missar mötet med Milan

Nej, det vill sig inte för Edinson Cavani. Tidigare idag rapporterades anfallaren vara redo för spel mot Milan. Under eftermiddagen meddelade Manchester United att Cavani inte åkt med till Italien. 

Efter 1-0-segern mot West Ham i söndags indikerade Ole Gunnar Solskjaer att Edinson Cavani högst sannolikt skulle vara tillgänglig för spel i åttondelsfinalreturen mot AC Milan på torsdag. Idag, när United släppte truppen som tagits ut, fanns 34-åringen med bland de 21 spelarna som fått flygbiljetter utskrivna.

På presskonferensen, som följde efter att United släppt truppen, pratade Solskjaer om att vissa spelares medverkan på torsdag avgörs på basen av hur de reagerar på träningspassen under tisdag och onsdag. Sent på eftermiddagen kom en lägesuppdatering från klubben där man meddelade att Cavani trots allt inte åker med då han känt av sin skada efter onsdagens träning.

Ett stort bakslag för Solskjaer och Manchester United inför en match där man måste göra mål för att gå vidare. Nu saknas så väl Cavani som Anthony Martial, vilket öppnar upp för Mason Greenwood som central anfallare. Det i sin tur öppnar upp för Amad som högerytter.