Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

Raiola uttalar sig om Pogba & Haaland; Beslut kring CL verkar dröja

Tisdagens nyhetssvep är här och vi konstaterar att den arroganta och svårälskade agenten Mino Raiola återigen uttalat sig i media. Dessutom väntas ett beslut kring Champions Leagues nya format dröja till i slutet av april. Detta och mycket mer får ni ta del av.

Vi inleder med vad Mino Raiola hade att säga den här gången.

Raiolas utspel kring Pogba & Håland

Det är inte många United-supportrar som har något gott att säga om den så självgoda och egenkära agenten Mino Raiola. Detta då han ständigt kommer med utspel rörande främst Paul Pogba.

Senast yttrade han sig om att den franska mittfältaren kommer att lämna i sommar. Den här gången pratar han om hur uppskattade Pogba är världen över.

I en intervju med The Athletic säger Raiola att hans fem år gamla brorson skulle kunna hitta en storklubb för Pogba. Samtidigt säger han att han vet om att fransmannen är uppskattade i Manchester.

Erling Håland har dessvärre också han Raiola som agent, något som talar emot en framtida övergång till United.

Raiola kunde inte bry sig mindre om han någonsin igen tar en spelare till United. Han passar samtidigt på att skicka iväg en känga till citys tränare Pep Guardiola som likt United också kopplats ihop med norrmannen.

Beslut kring Champions Leagues nya format dröjer

Uefa planerar att från och med 2024 ändra Champions Leagues nuvarande format. Journalisten Simon Stone rapporterade först att beslutet väntades gå igenom idag eller imorgon.

Men så ser det nu inte ut att bli enligt Stone. Beslutet väntas dröja till i alla fall den 19 april.

Förändringen skulle kortfattat innebära att antalet lag ökar från 32 till 36. Dessutom kommer det att inkludera ett så kallat ”swiss-system” som enklast förklaras i den här artikeln.

Mike Dean domare mot Brighton

Premier League har meddelat vilka domare som kommer att döma i matcherna som spelas till helgen. Manchester United möter Brighton hemma på Old Trafford och Mike Dean kommer då att vara huvuddomare.

Darren Cann och Dan Robathan är assisterande domare, det vill säga linjemän. Medan Andy Madley är fjärde domare och Peter Bankes är VAR-domare.

Rebecca Welch – första kvinna att döma i engelska ligasystemet

Rebecca Welch är den högst rankade kvinnliga domaren i engelsk fotboll. Nu blir hon historisk då hon blir den första kvinna att döma herrfotboll på proffsnivå i England.

Welch kommer att döma League Two-matchen mellan Harrogate och Port Vale på måndag.

Toone och Turner uttagna till landslaget

Damlagets Ella Toone och Millie Turner har blivit uttagna till det engelska landslaget inför deras matcher mot Frankrike och Kanada i april månad.

Toone har tidigare gjort en landskamp för England medan Turner varit uttagen en gång tidigare men ännu inte debuterat.

Stort grattis till..

Karel Poborsky som idag fyller 49 år. Den tjeckiska yttern tillbringade två år i United mellan 1996 till 1998 och gjorde 48 matcher för klubben.