Positivt Covid-19 test; Cavanis framtid avgörs i april; Öppnar för Sancho-försäljning?

Måndagens nyhetssvep är här och vi nås av nyheten att Eric Bailly testats positiv för Covid-19 efter landslagsuppehållet. Dessutom ryktas Edinson Cavanis framtid avgöras i slutet av april. Utöver det har Borussia Dortmund uttalat sig om både Jadon Sancho och Erling Haaland.

Bailly borta på grund av Covid

Den ivorianske mittbacken återvände till Manchester efter landslagsuppehållet och testades kort efter det positiv för Covid-19. Det bekräftade Ole Gunnar Solskjaer efter gårdagens match mot Brighton.

Hur länge Eric Bailly blir borta är svårt att spekulera i men han missar definitivt veckans matcher mot Granada och Tottenham.

Cavani bestämmer sig i slutet av april?

Den uruguayanske anfallarens kontrakt löper ut efter säsongen och ännu har inte optionen på ett år aktiverats.

Enligt journalisten Jonathan Shrager har Edinson Cavani inte bestämt sig om han vill stanna i klubben eller inte. Han ska enligt uppgifterna ta ett beslut i slutet av denna månaden.

Enligt Shrager ska United vara positivt inställda till anfallaren och ser gärna att han stannar ytterligare en säsong.

Dortmund uttalar sig om Sancho och Haaland

Att Borussia Dortmunds dynamiska duo ryktas bort från den tyska klubben kan nog ingen ha missat vid det här laget. Framförallt den norska anfallaren som kopplas ihop med varenda storklubb i Europa.

Nu uttalar sig Dortmunds vd Hans-Joachim Watzke om både Erling Haaland och Jadon Sancho.

I en intervju med DAZN bekräftar han att de vill behålla Haaland och att de kommer att diskutera framtiden med norrmannen inom en snar framtid. Det finns ingen alternativ plan, de vill behålla honom.

Om Sancho säger Watzke att de kommer att behöva diskutera framtiden med honom också. Om de får ett exceptionellt bud på honom kommer de att diskuteras med spelaren och hans agent.

Detta rapporterar transferexperten Fabrizio Romano på sin Twitter.

Kan man tyda en liten öppning för en Sancho-försäljning i sommar? Jag tycker mig se en i alla fall.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS