Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly: Liverpool’s next

Liverpool v Manchester United - Premier League

Veckan som gått har sannerligen varit en av de märkligare man upplevt som fotbollssupporter. Alla känner givetvis till vad som hänt och för den som vill läsa mer om allt från superligor till protester hänvisar vi till nyhetskolumnen längre ner. Fotboll har emellertid spelats. Herrarna kryssade mot Leeds medan damerna vann komfortabelt mot Tottenham.

Här har ni veckan som gick och en titt på veckan som kommer.

Herrmatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

Premier League: Leeds United – Manchester United 0-0

Söndagens rivalmöte pÃ¥ Elland Road präglades av svag teknisk kvalitet där bÃ¥da lagen hade svÃ¥rt att komma till nÃ¥gra riktigt bra lägen. Ole Gunnar Solskjaer sa inför matchen att det garanterat inte skulle sluta 0–0 men det fick norrmannen äta upp…

Dammatcher

Women’s Super League: Manchester United – Tottenham Hotspur 4-1

United hade inga problem med att avfärda Tottenham under söndagen. Hemmalaget gick tidigt upp i ledning och i paus var matchen mer eller mindre avgjord, då det stod 3-0. Man vann till slut med 4-1 efter att Ella Toone blivit tvåmålsskytt och Christen Press och Jess Sigsworth gjort varsitt. Kampen om CL-plats lever därmed ännu för damerna.

Matchrapport.

Ungdomsmatcher

U23: Manchester United – Chelsea 4-2

Shola Shoretire gjorde två mål i slutet av första halvlek och vände då underläge till ledning när Manchester Uniteds U23 besegrade Chelsea med 4-2 i Premier League 2. United fick därmed viss upprättelse för den hemska 6-1-förlusten mot Chelsea i december. Förutom Shoretire skrev även Amad och Mark Helm in sig i målprotokollet.

U18: Manchester United – Wolverhampton Wanderers 5-1

Manchester Uniteds juniorer vann stort mot ligafemman Wolverhampton Wanderers på lördagen. Charlie McNeill och Zidane Iqbal blev båda tvåmålsskyttar och det var en riktigt bra insats som juniorerna stod för.