Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly: Ligaavslutning

En mindre bra vecka summeras för Manchester Uniteds del, då man förlorade två hemmamatcher i rad. Leicester spelade bort ett kraftigt roterat United i tisdags, medan en hungrig antagonist från Merseyside spelade bort ett, vad det verkade, mättat hemmalag. Om damerna gjorde det bättre? Nej, de förlorade även dem hemma mot Leicester, vilket dessutom var i Casey Stoneys sista match som manager för laget.

Här har ni veckan som gick och en titt på veckan som kommer.

Herrmatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

PL: Manchester United – Leicester City 1-2

Två ynglingar fick Premier League-debutera när Manchester United tog emot Leicester City hemma på Old Trafford i tisdags. Med tanke på det hektiska spelschemat var det tio förändringar sedan matchen mot Aston Villa. Tyvärr räckte det inte till någon poäng utan det blev förlust.

PL: Manchester United – Liverpool 2-4

Ett slarvigt Manchester United  förlorade sin andra ligamatch i rad. En bra start gav en tidig ledning, vilket helt förbyttes till att bli en match full av dåliga passningar och tämligen uselt försvarsspel en bit in i den första halvleken, något som inte fungerar i Premier League. 2-4 skrevs slutresultatet till, och United behöver nu hitta formen igen så att man på tisdag kan säkra andraplatsen i ligan.

Dammatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

FA Women’s Cup: Manchester United – Leicester City 2-3

Manchester Uniteds damlag gjorde fiasko i Casey Stoneys sista match som huvudtränare. United tog ledningen två gånger mot Leicester City i FA-cupens femte omgång men horribelt försvarsspel av United bjöd Leicester på tre mål.

Matchrapport.

Ungdomsmatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

U23: Manchester United – Derby 1-3

Det blev en besvikelse för Manchester Uniteds U23 i säsongsavslutningen på måndagskvällen. Derby County vann med 3-1 på Leigh Sports Village. Hannibal gav United ledningen med ett vackert avslut före paus men blev utvisad i andra halvlek och Derby vände på steken.

Matchrapport.

Nyheter och annat

Casey Stoney lämnar Manchester United

Officiellt: Ett år till för Edinson Cavani i Manchester United

Frågeask: Toppfotbollens mest estetiskt tilltalande spelare

Uppgifter: Tom Heaton till Manchester United på fri transfer

Ona Batlle säsongens spelare i Manchester Uniteds damlag

Tankar inför Liverpool

Veckan som kommer

Måndag

  • Muss.se: Nyhetssvep, inför Fulham

Tisdag

  • PL 19.00: MANCHESTER UNITED – FULHAM
  • Muss.se: Nyhetssvep, matchdag, snackisar, spelarbetyg

Onsdag

  • Muss.se: Nyhetssvep, dagen efter

Torsdag

  • Muss.se: Nyhetssvep

Fredag

  • Muss.se: Nyhetssvep

Lördag

  • Muss.se: Nyhetssvep, inför Wolves

Söndag

  • PL 17.00: WOLVES – MANCHESTER UNITED
  • Muss.se: Nyhetssvep, matchdag, snackisar, spelarbetyg