Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Bruno Fernandes prisad för säsongens mål i United

Inte nog med att Bruno Fernandes röstats fram till säsongens bästa spelare i United, fansen har även röstat fram fram portugisen som vinnare i kategorin säsongens mål. 

Bruno Fernandes har stått för en otrolig poängskörd den här säsongen och hittat nätet 28 gånger. Bland alla dessa mål går det att hitta guldkorn såsom halvvolleyn upp i nättaket mot Istanbul Basaksehir i Champions Leagues gruppspel, volleyn mot West Bromwich Albion, eller frisparken mot Liverpool i FA-cupen.

Efter att fansen fått välja står det dock klart att ett mål stuckit ut lite extra, nämligen långskottet mot Everton i ligan på hemmaplan.

Fernandes släppte lite nonchalant Freds passning förbi sig ut till Aaron Wan-Bissaka på kanten, varpå högerbacken direkt spelade bollen till Uniteds nummer 18. Portugisen befann sig då strax utanför straffområdet och skottfintade bort en Everton-spelare, för att i nästa ögonblick, i princip stillastående, skjuta in bollen bakom Robin Olsen i gästernas mål.

Bara att lyfta på hatten, helt enkelt.

Föga förvånande blev det utsett till månadens mål i United men inte nog med det, målet röstades även fram till det bästa i Premier League under februari månad.

Tidigare idag stod det även klart att Fernandes kammat hem priset som säsongens spelare i United, detta för andra året i rad. 

Vi säger återigen grattis till Bruno Fernandes!