Matchdag: Manchester United – Fulham (fotbollens återkomst)

Manchester United v Manchester City - Premier LeagueManchester United v Manchester City - Premier League

Välkommen! till denna matchdagsblogg där vi följer fotbollens återkomst, då supportrar välkomnas tillbaka till Old Trafford när Manchester United möter Fulham i Premier League. Vi bjuder på uppsnack, laguppställningar, matchreaktion och matchfakta.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS