Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sex spelare i England-truppen, Heaton närmar sig; Elanga i U21-landslaget

Tisdagens nyhetssvep är här och vi inleder med dagens stora nyhet. Sex Manchester United-spelare är inkluderade i Englands provisoriska EM-trupp. Dessutom har Anthony Elanga för första gången tagits ut till det svenska U21-landslaget. Utöver det verkar Tom Heaton närma sig en övergång tillbaka till Old Trafford.

Englands bruttotrupp till EM

Dean Henderson, Harry Maguire, Luke Shaw, Jesse Lingard, Marcus Rashford och Mason Greenwood är alla uttagna i den 33-manna trupp som Gareth Southgate idag tog ut.

Truppen kommer att bantas till 26 spelare innan midnatt den 1 juni vilket innebär att sju av de 33 uttagna spelarna inte kommer att vara med i EM.

Anthony Elanga uttagen till U21-landslaget

Efter att den 19-årige svensken nickade in sitt första A-lagsmål mot Wolverhampton i söndags kommer nu nästa goda nyhet för Anthony Elanga.

Ytteranfallaren finns med i den svenska U21-landslagstruppen inför träningsmatchen mot Finland och EM-kvalpremiären mot Luxemburg i början av juni.

Tom Heaton närmar sig United

Som det ryktats om ganska frekvent de senaste veckorna är Tom Heaton nära en återkomst till Manchester United.

Målvakten som är fostrad i klubben lämnade permanent 2010 och uppges nu vara nära att komma tillbaka som bosman efter att hans kontrakt med Aston Villa löper ut i sommar.

Enligt Mirror Football har parterna haft diskussioner de senaste veckorna och ska nu ha nått en överenskommelse om en övergång i sommar.

Eric Bailly öppnar för flytt

Trots att den ivorianske mittbacken skrev på ett nytt treårskontrakt för bara någon vecka sedan öppnar han nu för att söka sig vidare i karriären.

I en intervju med The Times säger Eric Bailly att han inte vill vara en sådan spelare som startar en match för att sedan sitta på bänken fem matcher i rad. Om situationen blir så kan han bli tvungen att leta efter andra möjligheter.