Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Officiellt: Amy Turner klar för Orlando Pride

Manchester Uniteds damlag fortsätter att tappa spelare. Idag bekräftas att försvararen Amy Turner lämnar United för Orlando Pride.

Turner, som signerade för United inför damlagets första säsong 2018/19, har i stort sett varit given i startelvan under sin tid i klubben, antingen som mittback eller som högerback. Totalt gjorde Turner 67 matcher. Hon bidrog med fyra mål och en assist offensivt.

Under sina tre säsonger i United har Amy Turner också varit assisterande lagkapten.

Sedan tidigare har bekräftats att Tobin Heath, Christen Press, Jane Ross och Jess Sigsworth lämnar United. Hittills har inga nyförvärv presenterats. Vidare är damlaget alltjämt utan tränare, då Casey Stoney har lämnat klubben. Det blir onekligen spännande att följa utvecklingen i sommar.

Vi önskar Amy Turner lycka till i framtiden!