Varane närmar sig; Nytt kontrakt för Bruno; Devine utlånas

Manchester United v Liverpool: The Emirates FA Cup Fourth RoundManchester United v Liverpool: The Emirates FA Cup Fourth Round

dagens nyhetssvep kommer vi att ta upp ytterligare några rykten kring Raphael Varane, som nu (kanske) närmar sig en övergång till Manchester United. Vi nämner också att klubben förbereder ett nytt kontraktserbjudande till Bruno Fernandes, samt att U23-spelaren Reece Devine kommer att lånas ut till det skotska laget St Johnstone, och att Mark Helm har skrivit på för Burnley.

Varane närmar sig?

Under gårdagen fick vi en drös av olika rykten kring Raphael Varane. Enligt Miguel Delaney från Independent har United haft ”omfattande” diskussioner med Varane, då man vill jobba fort efter att ha säkrat värvningen utav Jadon Sancho.

Paul Hirst på The Times skriver också att Varane är högst upp på Uniteds lista, och att diskussioner har ägt rum mellan klubbarna. Hirst skriver fortsättningsvis att klubbarna är lite för långt ifrån varandra prismässigt. Dock så ska Real Madrid vara villiga att sänka prislappen då de också vill få klart en eventuell affär relativt snabbt.

BBCs Simon Stone skriver, precis som Hirst, att United har haft kontakt med Real Madrid, och att det låter som att de skulle kunna tänka sig att släppa Varane för £50m, alltså knappa 600 miljoner svenska kronor.

Nytt kontrakt för Bruno?

Enligt Fabrizio Romano så kommer Bruno Fernandes att bli erbjuden ett nytt kontrakt inom en snar framtid. Portugisen har haft en fantastisk start i klubben och efter värvningen av Jadon Sancho så behöver man se över lönestrukturen, där Fernandes prioriteras högst.

Devine lånas ut till St Johnstone FC

U23-försvararen Reece Devine kommer att tillbringa den kommande säsongen hos St Johnstone. 19-åringen spenderade den senaste säsongen i Manchester Uniteds reservlag där han spelade 18 matcher, och lämnar nu alltså United för en chans att få spela regelbunden A-lagsfotboll.

Helm till Burnley

Mark Helm, som blev friställd av United i början av juni har nu skrivit på för Burnley. Mittfältaren har skrivit på för två år, med option på ytterligare ett.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS