Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uppgifter: Raphaël Varane nära United

Raphaël Varane har under sommarmånaderna ryktas till Manchester United. Nu börjar dessa rykten intensifieras alltmer och enligt samstämmiga rapporter är en affär nära förestående.

Bakom Jadon Sancho har följetongen den här sommaren varit den om Raphaël Varane till Manchester United.

Nu ser en sådan övergång ut att bli verklighet. Varane har för tillfället ett kontrakt med Real Madrid som löper ut nästa sommar och någon förlängning med La Liga-klubben sägs inte vara aktuell.

Detta har således öppnat möjligheten ytterligare för United att kunna knyta åt sig mittbacken.

Under dagen har vi nåtts av rapporter från den mycket trovärdige BBC-journalisten David Ornstein, som låtit meddela att United känner sig trygga i att få till en affär. Ornstein skriver att det framför allt är summan klubbarna ska komma överens om. United jobbar för att hålla den under £50 miljoner.

Den senaste uppdateringen fick vi nu under eftermiddagen och den kommer från Fabrizio Romano.

Enligt den italienske journalisten är det endast detaljer och därefter lite hederligt pappersarbete som återstår klubbarna sinsemellan.

Det personliga avtalet för den fyrfaldige Champions League-vinnaren uppges även det vara i hamn.

Värt att understryka i Romanos Twitter-inlägg är att orden ”here we go” allt som oftast innebär att en övergång kommer ske. I detta fall ska det alltså röra sig om timmar eller dagar innan något blir officiellt.